We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Kinderopvang Noordwijk
Kære Kids Noordwijk is de tweede locatie van Kære Kids die geopend werd op 1 april 2022!

Kirsten Tammel is de locatiemanager van deze locatie en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Met haar passie voor natuurlijke kinderopvang heeft zij gekozen voor een opvang waarbij kinderen centraal staan. Kernwoorden zijn: puurheid, aandacht voor natuur en veel structuur door middel van rust, regelmaat en gewoonten. Het aanbod van veel grootschalige en traditionele kinderdagverblijven is hier niet op ingericht.

Interesse?

Meld je aan voor meer informatie of een rondleiding op locatie
Jouw aanvraag kon niet worden verzonden, probeer het opnieuw.
Bedankt voor je aanvraag.
Deskundige pedagogische medewerkers
Bij Kære Kids worden de kinderen opgevangen door deskundige pedagogisch medewerkers die vanuit de pedagogische visie een relatie aangaan met het kind. De pedagogisch medewerker schept een warme en liefdevolle omgeving, waarbinnen het kind zich geborgen voelt. Vanuit het eigen gevoel geven zij op professionele wijze vorm aan de opvang van de kinderen in de groepssituatie.
3 groepen
Kære Kids werkt in Noordwijk met drie groepen, door deze kleinschaligheid zorgen we ervoor dat we een huiselijke en warme sfeer creëren waarbij ouders, kinderen en medewerkers elkaar leren kennen.

Op de babygroep hebben we maximaal 10 kindplaatsen (0–1,5 jaar), bij de dreumesgroep 15 kindplaatsen (1-3 jaar) en bij de peutergroep maximaal 16 kinderen (2–4 jaar). In principe gaat een kindje van de Babygroep naar de Dreumesgroep als deze de leeftijd heeft bereikt van minimaal 1 jaar. Dit is echter niet in alle gevallen zo, op verzoek van ouders en pedagogisch medewerkers kunnen kindjes langer of korter op een groep blijven. De ontwikkeling van het kindje is daarbij leidend. De overgang naar een nieuwe groep, wordt altijd gedaan met een wenperiode. De kindjes gaan zo nu en dan voor een spelactiviteit naar de nieuwe groep om alvast de pedagogisch medewerker en de kinderen te leren kennen.

Buitenruimte
De ongekend mooie locatie van Kaere Kids Noordwijk in het centrum van een van de grootste bollenvelden van Noordwijk biedt gedurende alle seizoenen een mooi uitzicht.
Kaere Kids Noordwijk gelooft in het grote belang van buitenspelen voor kinderen.
Buiten ervaren kinderen andere geuren en kleuren. Ook motorisch biedt buitenspelen meer: buiten maken de kinderen grotere grovere en snellere bewegingen (rennen, fietsen, springen, hinkelen). Kinderen kunnen natuurlijke materialen ontdekken en ze leren om te gaan met de seizoenen. Denk aan de wereld van insecten, vogels, takken, planten, vlinders, vallende bladeren. Buiten liggen de materialen voor het oprapen, zij worden bekend met natuurlijke bouwstoffen, kinderen leren meten en schatten en doen spelenderwijs technisch, mathematisch en ruimtelijk inzicht op.
52 weken per jaar
Kære Kids Noordwijk is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Uitzonderingen en verlengde openingstijden:
Ouders kunnen zelf een keuze maken of ze van de verlengde openingstijden gebruik willen maken, als ze deze niet nodig hebben, betalen ze hier dus ook niet voor.
Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:
• Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
• Nieuwjaarsdag
• Pasen (eerste en tweede paasdag)
• Hemelvaartsdag
• Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
• Koningsdag
• Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen

Waarom zou u kiezen voor Kære Kids Noordwijk?

  • Er wordt zoveel mogelijk gekookt (maar niet uitsluitend) met verse biologische producten zonder toevoegingen en geraffineerde suikers.
  • De buitenruimte is groot en biedt een ware ontdekkingsreis voor de kinderen.
  • Aanwezigheid van houten speelgoed en speelgoed met open eind materialen (sensopathisch spel).
  • Kinderen worden gevoed op verzoek.
  • Persoonlijk contact met de ouders hechten wij veel waarde aan.

De zon geeft licht aan de planten omdat de zon van de planten houdt
Rudolph Steiner
/ Filosoof / Pedagoog

MAAK KENNIS

- Kom een keer bij ons langs -
Om kennis te maken met kinderdagverblijf Kære Kids vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste locatiemanager en pedagogische medewerkers die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact op met locatiemanager Kirsten Tammel of 1 van de pedagogisch medewerkers en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

TARIEVEN 2024

In de onderstaande prijzentabel geven wij u inzicht wat u per maand betaalt aan kinderopvang.
Het uurtarief voor kinderopvang bij Kaere Kids is € 10,65. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief.

Het aantal uren opvang per dag is 11 uur, van 07.30 uur tot 18.30 uur.

Er wordt elke maand een vast bedrag gerekend, ongeacht de werkelijk genoten opvang.
Hieronder kunt u zien welke maandelijkse tarieven Kaere Kids hanteert in verhouding tot het aantal dagdelen.

Dagdelen bij Kaere Kids zijn ochtenden (07.30 uur tot 13.00 uur) en middagen (13.00 uur tot 18.30 uur).

Dagdelen Uren per maand Bedrag per maand
2 48 € 507
3 71 € 761
4 95 € 1.015
5 119 € 1.268
6 143 € 1.522
7 167 € 1.775
8 191 € 2.029
9 214 € 2.283
10 238 € 2.536

CONTACT

- Kom een keer bij ons langs -
Kære Kids | Noordwijk
Nieuwe Zeeweg 27

2201 TL Noordwijk

Tel: 06 21441446

E-mail: info@kaerekids.nl

LRK:164489046