We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Kinderopvang Kralingen Rotterdam
Kære Kids Rotterdam is de eerste locatie van Kære Kids die geopend is op 1 november 2018.
Kirsten Tammel is de locatiemanager van Kralingen en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Met haar passie voor natuurlijke kinderopvang heeft zij gekozen voor een opvang waarbij kinderen centraal staan. Kernwoorden zijn: puurheid, aandacht voor natuur en veel structuur door middel van rust, regelmaat en gewoonten. Het aanbod van veel grootschalige en traditionele kinderdagverblijven is hier niet op ingericht.
Actueel beleid Kaere Kids Covid-19 :
Het kabinet heeft bekend gemaakt dat alle basisscholen en de kinderopvang weer open mogen vanaf maandag 11 mei. We zijn heel blij dat we vanaf die datum onze deuren weer kunnen openen voor alle kinderen. Naast de reguliere opvang blijven we ook noodopvang bieden voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen. De komende tijd werken we verder uit hoe we de kinderdagopvang op een veilige en verantwoorde manier kunnen organiseren.
Compensatieregeling Covid-19 :

Alle ouders die kinderopvangtoeslag ontvangen, komen in aanmerking voor de vergoeding die uitbetaald wordt door de Rijksoverheid. Daarbij gaat het zowel om ouders die geen gebruik maken van de noodopvang als ouders met een cruciaal beroep die hun kinderen naar de noodopvang brengen. Aan het gebruik van noodopvang zijn namelijk geen kosten verbonden. Hoe de compensatieregeling eruit ziet, ontvangen de ouders per mail.

Deskundige pedagogische medewerkers
Bij Kære Kids worden de kinderen opgevangen door deskundige pedagogisch medewerkers die vanuit de pedagogische visie een relatie aangaan met het kind. De pedagogisch medewerker schept een warme en liefdevolle omgeving, waarbinnen het kind zich geborgen voelt. Vanuit het eigen gevoel geven zij op professionele wijze vorm aan de opvang van de kinderen in de groepssituatie.
3 groepen
Kære Kids werkt in Kralingen met drie groepen. Op de babygroep maximaal 9 (0 – 1,5 jaar), bij de dreumes maximaal 14 (1,5 – 3jaar) en een peutergroep maximaal 5 (2 – 4 jaar). In principe gaat een kindje van de Babygroep naar de dreumes/peutergroep als deze de leeftijd heeft bereikt van minimaal 1,5 jaar. Dit is echter niet in alle gevallen zo, op verzoek van ouders en pedagogisch medewerkers kunnen kindjes langer of korter op een groep blijven. De ontwikkeling van het kindje is daarbij leidend. De overgang naar een nieuwe groep, wordt altijd gedaan met een wenperiode. De kindjes gaan zo nu en dan voor een spelactiviteit naar de nieuwe groep om alvast de pedagogisch medewerker en de kinderen te leren kennen.
52 weken per jaar
Kære Kids Kralingen is 52 weken per jaar geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur.
Uitzonderingen en verlengde openingstijden
Ouders kunnen zelf een keuze maken of ze van de verlengde openingstijden gebruik willen maken, als ze deze niet nodig hebben, betalen ze hier dus ook niet voor.
Uitzonderingen zijn wel de algemeen vastgestelde feestdagen:
• Kerstmis (eerste en tweede kerstdag)
• Nieuwjaarsdag
• Pasen (eerste en tweede paasdag)
• Hemelvaartsdag
• Pinksteren (eerste en tweede pinksterdag)
• Koningsdag
• Overige door de overheid erkende nationale feest- en gedenkdagen.
Waarom zou u kiezen voor Kære Kids Kralingen?

 • Er wordt zoveel mogelijk gekookt met verse biologische dynamische producten zonder toevoegingen en geraffineerde suikers.
 • Een moestuintje is aanwezig, waar groenten en fruit geteeld wordt.
 • Natuurlijke en duurzame (verzorgings-) producten worden gebruikt
 • Aanwezigheid van houten speelgoed en speelgoed met open eind materialen (sensopathisch spel)
 • Kinderen worden gevoed op verzoek
 • Persoonlijk contact met de ouders hechten wij veel waarde aan. Locatiemanager Kirsten Tammel is elke dag aanwezig in het gebouw en indien nodig ook bereikbaar na 18.30 uur.

De zon geeft licht aan de planten omdat de zon van de planten houdt
Rudolph Steiner
/ Filosoof / Pedagoog

MAAK KENNIS

- Kom een keer bij ons langs -
Om kennis te maken met kinderdagverblijf Kære Kids vragen wij u als ouders/verzorgers om eens langs te komen. U wordt met open armen ontvangen door onze enthousiaste locatiemanager en pedagogische medewerkers die u tijdens dit gesprek informatie geven over het kinderdagverblijf en uw vragen kunnen beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen wij u rondleiden door het kinderdagverblijf. Wij laten u graag van de sfeer proeven om zo een goed beeld te kunnen vormen van wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact op met locatiemanager Kirsten Tammel of 1 van de pedagogisch medewerkers en maak een afspraak voor meer informatie en eventueel een rondleiding door het pand.

TARIEVEN

 • Het uurtarief voor kinderopvang bij Kære Kids is € 8,72. Extra opvang is tegen het geldende uurtarief.
 • Wij bieden een 40 weken-pakket. Het uurtarief is € 9,58 per uur.
 • De prijzen zijn inclusief luiers, voeding (o.a. een warme, vers bereide lunch) en overige verzorgingsmaterialen
 • Kære Kids is 11 uur per dag open, tussen 7.30 – 18.30 uur.
 • Afnemen van extra kwartieren is mogelijk tussen 7.00 – 7.30 en 18.30 – 19.00 uur.
 • Wij zijn 52 weken per jaar geopend.
 • Elke maand wordt een vast bedrag gefactureerd, wat leidt tot een gemiddelde prijs per uur.
Dagdelen Uren per maand Bedrag per maand
2 48 415
3 71 623
4 95 831
5 119 1038
6 143 1246
7 167 1454
8 191 1661
9 214 1869
10 238 2077

CONTACT

- Kom een keer bij ons langs -


Onderwerp

Ik accepteer de Privacy StatementKære Kids | Kralingen
Oostzeedijk 104E

3063 BG Rotterdam

Tel: 06-24 54 00 92

E-mail: kirsten@kaerekids.nl

LRK: 320812637